Crappy plagiarists

E ovo je nešto! (Tekst preuzet sa Subhaus desing)

Ovi momci verojatno misle da, kad se kopira, trebali uzeti veći zalogaj, a ne da zadovoljiš sa nečim malim, poput izbornika, itd.

Ja stvarno nisam mogao verovati kada mi je klijent poslao link na mojdoggy.com web stranice. To je očiti primer moje web stranice koje sam dizajnirao za magnificoblanco.com.

Prvo sam pomislio da je to smešno, jer je to jako glupo učiniti tako očigledno , ali onda sam vidio informacije o autorskim pravima u podnožje (!!!) pa čak i dizajn vezu nakon toga i to me jako naljutlo.

Ne znam što je scenarij Jeste klijent došao i rekao: Evo, želim iste web stranice kao i ovaj? U tom slučaju oboje su krivi. Ili možda, tzv „dizajner nije imao nikakve ideje, pa je pomislio Oh, ovo je dobra prilika! Niko ga neće videti , svejedno Pa, netko te vidio, ti glupi kretenu.

Tako da ćete čuti njihova imena…. To je NetDukes Internet rešenja, sa Sri Lanke. Neki prilično kapitalistički web dizajn, web hosting, web firma sa sjajnom korporativnom web stranicom i nasmejanom ženskom podrškom operatera na fotografija

Dečki hajde ako nemate ideju, ili ne znate posao, postoji mnogo predoga web stranice na kojima možete kupiti jedan za 40-50 dolara. To nije skupo. Posebno ako ste to naplatiti donno ja ne mogu ni zamisliti koliko vi naplaćujete svoj rad.

Nisam neki Tuži ihzamiliondolara autorska prava . S druge strane, ja ne vjerujem u to mantra PicassoSteve Jobs dobar umetnik će ukrasti ... Ja razumem strani uticaje , ali . To je krađa.

i kako je jednom rekao:

If you must write prose/poems
The words you use should be your own
Don’t plagiarise or take „on loan“
‘Cause there’s always someone, somewhere
With a big nose, who knows
And who trips you up and laughs
When you fall